Geleen on stage 2018

Oproep: Meld je aan! / Aufruf: Anmeldung!

Na een succesvolle aftrap in 2016, vindt van vrijdag 29 juni t/m 1 juli 2018 de tweede editie van dit tweejaarlijkse festival plaats. Op 8 locaties, verspreid over Geleen, zijn korte voorstellingen te zien door spelers (tussen de 16-26 jaar) uit Nederland, België en Duitsland.

Deze voorstellingen kunnen geïnspireerd zijn op de historie van de locatie en vrijwel iedere theatervorm (theatersport uitgezonderd) is mogelijk. Het publiek ziet de (gratis) voorstellingen op zaterdagmiddag, -avond of zondagmiddag. De speellocaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wij zoeken:
Enthousiaste speler(s)/maker(s) tussen de 16-26 jaar, die zelf een voorstelling willen maken van maximaal 20 minuten op één van de locaties.

Wij bieden:
Vakkundig advies van een professionele theatermaker
Eten & drinken
2 overnachtingen
Een onvergetelijke ervaring

Artistieke leiding is in handen van Kiki van Aubel.

Voor meer informatie en/of aanmelden van je gezelschap: geleenonstage@dedomijnen.nl